Bun venit pe site-ul Pensiunii Valea Brazilor din Arieseni

Pensiunea Valea Brazilor va invita in Arieseni pentru a va relexa in Apuseni, in mijlocul naturii.

Gazdele dumneavoastra sunt o familie tanara si ospitaliera ce vor face tot posibilul pentru a face ca sederea dumneavoastra sa fie cat mai placuta. Sunt oameni ai locului astfel ca va vor putea ajuta sa descoperiti atat frumusetile ascunse ale Muntilor Apuseni cat si traditiile ce inca se mai pastreaza in Tara Motilor.

Pensiunea Valea Brazilor gazduieste pana la 20 de musafiri, in camere pentru una, doua sau mai multe persoane. Incaperile sunt amenajate dupa randuiala unei case primitoare. CazareArieseni Pensiunea Valea BrazilorAsadar, fie ca este vorba de o seara petrecuta cu familia, de un sfarsit de saptamana relaxant, de o sarbatoare religioasa sau Revelion, pensiunea Valea Brazilor va ofera, dincolo de un loc de cazare, o atmosfera armonioasa si calda, intr-un colt de natura pe care vi-l veti aminti cu drag.

Totii iubitorii de munte, de natura si de activitati in aer liber pot vizita in imprejurimi:
Biserici si manastiri fortificate, biserici de lemn, mori vechi de apa, minele romane de la Rosia Montana, muzee istorice si etnografice, case memoriale, rezervatii botanice (poieni, paduri, fanete), complexe naturale (chei, cascade), geologice (calcare, rape, grohotisuri, pinteni) si speologice (avene, pesteri, grote, ghetari).PensiuneaValeaBrazilor Living Hol1

Iarna este un loc ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna. Aveti mai multe parii din care sa alegeti: 3 partii  la Vartop  aflate la 8 kilometri de pensiune si partia de la Garda de sus ce se gaseste la 6  kilometri. Pe langa schi in anotimpul va putem oferii plimbari cu sania trasa de cai pe drumurile pitoresti ale Apusenilor.

Peisajele superbe, pesterile, cascadele, diversele formatiuni stancoase nemaintalnite in alte zone, fac din aceasta parte a tarii o adevarata comoara pe care va invitam sa o cunoasteti sau sa o redescoperiti.

Va asteptam cu drag!